Met ons meevaren kan individueel, met z'n tweeën en ook met een groep. Voor zowel particulieren als bedrijven stellen we in overleg een programma op maat samen. Het maximale aantal personen dat wij per tocht optimaal zeilcomfort en persoonlijke aandacht kunnen bieden is zes, exclusief de schipper en de maat.

Aan Zinvol Zeilen kan iedereen een andere betekenis toekennen. Daardoor is ons concept moeilijk in een paar zinnen te vatten en dat willen we ook helemaal niet. Zinvol Zeilen moet je ervaren. Waaraan je kunt denken is hoe dan ook een mooie, gezellige, vriendelijke dag. Een prachtige indrukwekkende ervaring, waarbij je geniet van de wind, het water; de natuur en ondertussen lekker wordt verwend met hapjes en drankjes aan boord. Dat op zich is al zinnig genoeg natuurlijk. Daarnaast ligt de zin in goede gesprekken met elkaar, waarbij hetgeen aan boord besproken wordt natuurlijk veilig en wel daar blijft. In stof tot nadenken. In je collega's eens in een andere omgeving zien en spreken. In het informeel kletsen met relaties. In wat quality time met je broers en zussen of je kinderen. 

Waar bij andere aanbieders van zeiltochten de nadruk ligt op het verbeteren van jezelf, het leveren van topprestaties, het verleggen van grenzen, het bereiken van doelen en het nemen van volgende stappen ligt bij Zinvol Zeilen, bij ons, de nadruk vooral op plezier maken samen. Er moet al zoveel in het leven. Natuurlijk kunnen ook wij zeilen gebruiken als metafoor om koers te bepalen, om samenwerking te versterken en om vaardigheden te oefenen waarbij het schip als spiegel fungeert. Daarvoor hebben wij Presto coaching opgezet. Kortom … van gewoon een bijzonder gezellige middag, dag (of twee), avond, genieten en even alles loslaten, wat leren over zeilen en voor wie dat wil zelf actief meezeilen, tot teambuilding en trainingen. Ontbijt, lunch, diner en borrel …. wij stellen graag samen met u een programma op  dat aansluit op al uw wensen. 

Een dagprogramma kan beginnen om 09.30 of 10:00 uur en duren tot 17.00 of 17:30. Voor een middagprogramma kun je denken aan inschepen om 12.30 of 13:00 en aankomst in de haven om 17.00. Het programma wordt natuurlijk wat langer wanneer u bijvoorbeeld wilt starten met een stadswandeling(getje) en eindigen met een diner aan boord of in de stad. Wanneer er gezwommen wordt of onderweg een ander havenstadje (Hindeloopen, Stavoren, Medemblik, Hoorn, Monnickendam, Volendam …) wordt aangedaan om even te wandelen, iets te bekijken en te lunchen. Alles is mogelijk. U verzint het en wij regelen het.

Een indicatie van de prijzen van onze activiteiten vindt u hieronder. Deze  zijn exclusief BTW, maar inclusief koffie/thee/lunch/snacks/fris/bier/wijn.

Dagprogramma 6 personen inclusief diner All-In € 1250,--

Dagprogramma 6 personen inclusief alleen borrel tot 17:30 € 1050,-

Half dagprogra mma 6 personen inclusief diner all-in € 1050,--

Half dagprogramma 6 personen inclusief borrel € 850,--

Voor iedere persoon minder wordt de prijs met € 100,-- verlaagd.