Impressum / gegevens

Zinvol Zeilen is een activiteit van ZZPCR Netherlands, ingeschreven bij de KvK van Amsterdam en is gevestigd op:

ZZPCR Netherlands
Aalscholverstraat 43
1121 EL Landsmeer
KvK: 69681317
Bank: NL86 RABO 033309573

 

 Privacy Statement:

Zinvol Zeilen & ZZPCR Netherlands respecteert uw privacy en is toegewijd aan de bescherming ervan. In de volgende privacyverklaring kunt u lezen welke gegevens wij van u verzamelen en hoe we ermee omgaan.
Automatisch verzamelde informatie
Wanneer u onze site bezoekt wordt automatisch uw IP adres geregistreerd op onze server. Een IP-adres is een uniek nummer dat automatisch aan uw computer wordt toegekend door uw internetprovider wanneer u het Internet op gaat. Dit nummer wordt gebruikt om u als unieke bezoeker te kunnen onderscheiden in verband met het beheer van de website.
Middels dit proces wordt geen persoonlijke informatie van uw computer gelezen. Tevens worden deze gegevens onder geen beding gebruikt om uw identiteit te achterhalen. Buiten deze gegevens en de gegevens die u zelf invult bij een boeking of aanvraag, wordt geen informatie bewaard.
Social media integratie en plug ins
We maken gebruik van links naar o.a. externe sociale netwerks via AddThis Buttons. Enkel en alleen als u de deelknoppen onderaan een artikel of product gebruikt, kan de desbetreffende plug-in geactiveerd worden, anders nooit. Deze buttons worden uitsluitend gemanaged door de volgende bedrijven:
– AddThis: als hulpmiddel om tot de desbetreffende social media of plug-in te komen
– Facebook: de links worden aangegeven in de context van onze internetweergave door het Facebook-logo of door de toevoeging “Vind ik leuk” (er wordt geen Facebook-plug-in gebruikt)
– Twitter
– LinkedIn
– Google+
Als u de links volgt terwijl u onze website bezoekt en u aanmeldt bij de bovenvermelde social media via uw persoonlijke gebruikersaccount, wordt de informatie dat u onze website hebt bezocht, overgenomen door de desbetreffende social media. De functies die zijn toegewezen aan de links van deze social media, met name de overdracht van informatie en gebruikersgegevens, worden niet geactiveerd door onze website te bezoeken, maar door op de relevante links te klikken. Voor het doel en de reikwijdte van de gegevensverzameling door de social media, evenals de verdere verwerking en het gebruik van uw gegevens, evenals uw gerelateerde rechten en instellingsopties voor de bescherming van uw privacy, raadpleegt u het privacybeleid van de desbetreffende bedrijven.
Uw persoonlijke gegevens
Bij het invullen van het contactformulier op de website, wordt u gevraagd om een aantal persoonlijke gegevens achter te laten zoals uw naam en mail adres. Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend om naar aanleiding van uw (aan)vraag contact met u te kunnen opnemen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De gegevens worden niet opgeslagen in een automatisch bestand. In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens verstrekken wij in geen geval uw persoonsgegevens aan derden. Mocht u bij het invullen van het contactformulier uw e-mailadres niet willen opgeven, neemt u dan telefonisch contact met ons op via 0683451216.
Uw gegevens inzien en wijzigen
U hebt het recht uw volledige gegevens zoals geregistreerd bij Zinvol Zeilen & ZZPCR Netherlands in te zien en aan te (laten) passen. Neem hiervoor contact op met Zinvol Zeilen & ZZPCR Netherlands via info@zinvol-zeilen.nl

Veiligheid
Zinvol Zeilen & ZZPCR Netherlands neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Zinvol Zeilen & ZZPCR Netherlands maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Zinvol Zeilen & ZZPCR Netherlands verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Zinvol Zeilen & ZZPCR Netherlands via info@zinvol-zeilen.nl 

Disclaimer 

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. De inhoud is louter informatief en een uitnodiging om contact op te nemen met de eigenaar van deze activiteit.